Studio Hartzema

Transformatie is het soort scheppingskracht waarvan we houden. Geen blanco vel, maar bestaande kwaliteiten als uitgangspunt. Met kennis van zaken, grip op de context en een visionaire blik sleutelen aan een gebouw en zijn omgeving. Niet afschrijven, maar geloven in een nieuwe kans. Het kan de stad verrijken.

Van oud iets nieuws maken is een grote uitdaging. Voor opdrachtgever en ontwerper zijn de omstandigheden vaak nog complexer dan gewoonlijk, met meer variabelen en onzekerheden. Voor ons maakt dit het creatieve proces alleen maar boeiender en het resultaat extra bijzonder!

Kern van onze portefeuille zijn transformaties van bestaande stedelijke omgevingen. We werken aan (universiteits) campussen in Leiden en Amsterdam, transformaties van instellingsterreinen en landgoederen en sinds Provada 2017 aan de transformatie van de Plaspoelpolder in Rijswijk.

www.studiohartzema.com

 

 

 

 

Changers

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.