SLOPEN OF TRANSFORMEREN?

Als ontwikkelaar krijg ik talloze panden onder ogen. Hoe bepaal ik nou wat de beste bestemming voor een pand is of hoe ik bestaande huurders tevreden kan houden?
Vóór de bouwcrisis, toen nieuw bouwen nog heel gebruikelijk was, werd misschien te snel gekozen voor slopen. Men was ervan overtuigd dat dat sneller en efficiënter was.
Tegenwoordig ligt dat veel genuanceerder en spelen vele andere factoren een rol in het maken van de juiste keuze.

De constructieve staat van een pand is natuurlijk heel belangrijk. Maar het kan zijn dat minpunten op dat vlak ruimschoots worden gecompenseerd door een goede
bereikbaarheid of uitstekende voorzieningen. We kijken nu meer naar de samenhang van meerdere factoren, zoals de kwaliteit van de locatie, het gebouw, de beoogde
doelgroep, de karakteristieke eigenschappen en natuurlijk de huidige staat van het pand en de grondstoffen. Door al deze factoren te wegen kan er weloverwogen een
keuze gemaakt worden om het pand te slopen of transformeren. Ons TransformatieTotaal®-concept start daarom altijd met een grondige analyse.

Benieuwd naar de rest van het blog? Lees het hier: https://koopmans.nl/expertises/transformatietotaalr/transformatie-blog/slopen-transformeren.

 Wilt u met mij eens vrijblijvend van gedachten wisselen over de waarde van een pand? Neem dan contact met me op, ik ben benieuwd naar uw visie.
Bekijk ook ons TransformatieTotaal®-concept voor meer informatie over gegarandeerd rendement en het voorkomen van leegstand.   Lotte Slaghekke, projectontwikkelaar
   06-10469230
   l.slaghekke@koopmans.nl

 

 

 

 

Changers

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.