| Vastgoedmarkt Transformatieplein | 30 mei t/m 1 juni 2017 | PROVADA, Amsterdam RAI |

VASTGOEDMARKT TRANSFORMATIEPLEIN 2017


Tijdens PROVADA hebben de creatieve partners van het Transformatieplein hun ideeën en referenties getoond aan een collectief van stakeholders van de verschillende gebieden.

De gemeenten Rotterdam, Rijswijk en Amsterdam hebben gebieden en objecten voorgedragen die wel een nieuwe impuls kunnen gebruiken.  Het Vastgoedmarkt Transformatieplein 2017 stond in het teken van gebieds-transformatie. Hoe kunnen we lastige plekken in de stad weer levendig krijgen? Hoe kunnen we zorgen voor optimale bereikbaarheid? En hoe toekomstproof is een gebied als maatschappelijke ontwikkelingen steeds sneller gaan?

Dank voor uw bezoek aan het Vastgoedmarkt Transformatieplein tijdens PROVADA 2017!

Op de websites van Vastgoedmarkt, de Architect en Cobouw is in de afgelopen dagen uitvoerig verslag gedaan van alle activiteiten op het plein. Wat hebben we interessante mensen gehoord, mooie plannen gezien en inspirerende ontmoetingen gehad. Dank aan al onze partners en de vele bezoekers van het plein.

In de komende weken zullen we de reportages, pitches en plannen die op het Transformatieplein zijn gepresenteerd nog uitvoerig en inhoudelijk behandelen in onze publicaties. Rest mij om u uit te nodigen voor volgend jaar:

Tot ziens op PROVADA 2018!

Namens het team van Vakmedianet,
Caroline Kruit
Projectleider Transformatieplein 2017
2 juni 2017

Changers

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.